Polar Kehon Ikä

POLAR KEHON IKÄ

BodyAge eli Kehon Ikä

Tämä terveyskuntokartoitus mullistaa harjoittelemisen tarjoamalla kehon ja elintoimintojen mittaukseen perustuvan kuntoarvioinnin.

Kaikki BodyAge –käyttäjät saavat täysin ainutkertaisen ja perusteellisen arvion kehonsa fysiologisesta iästä.
Kun henkilö mittauttaa kehonsa iän, hän saa myös arviointilomakkeen ja henkilökohtaisen harjoitusohjelman, jolla kehon ikää voi alentaa. Asiantuntijamme auttavat sinua valitsemaan siihen sopivimmat liikuntamuodot ja muut elämäntavat.


Ehkäpä paras terveyskunnon testi maailmassa

Kehon Ikä -kuntokartoitus kertoo, minkä ikäisessä kehossa tällä hetkellä asut ja kuinka nuoren siitä voisit saada, kun muutat elämäntapojasi terveelliseen suuntaan.

Kehon Ikä -kuntokartoitus koostuu eri fyysisen kunnon osa-alueista, joita ovat: verenpaineen mittaus, kehon koostumuksen mittaus sekä hapenottokyvyn -, lihaskunnon - ja liikkuvuuden testit.

Kartoituksen jälkeen saat jokaisesta osasta tuloksen, jota sitten verrataan muihin samaan ikäryhmään kuuluviin. Lopuksi kansakielinen mittauspalaute antaa sinulle tiedon kehosi todellisesta iästä, jota sitten verrataan sinun biologiseen ikääsi.

Kehon Ikä -kuntokartoitus totetutetaan Polar BodyAge -testiasemalla ja ohjeita elämäntapamuutoksiin saat Personal Trainereiltamme tai fysioterapeuteiltamme. Kehon Ikä -kuntokartoituksen voi toteuttaa myös ryhmälle - olisiko siis kaveriporukan tai työyhteisön aika kurkistaa omaan kehoon?


Kehon Ikä -kuntokartoituksen sisältö:

  • Kestävyyskunto
  • Lihaskunto
  • Liikkuvuus
  • Verenpaine
  • Kehonkoostumus
  • Kirjallinen ja samalla kansankielinen testipalaute
  • Ohjeet omatoimiseen harjoitteluun

OTA YHTEYTTÄ

Asiakaspalvelumme on avoinna maanantaista perjantaihin klo 8-17. Viikonloppuisin suljettu.

Vastaamme viestiisi mahdollisimman pian.