YRITYSESITTELY

Laadukasta ja monipuolista palvelua

Kinesiocenter tarjoaa laajan valikoiman erityisosaamista ja palveluita saman katon alta. Nurmeksessa yrityksellä on kaksi toimipistettä, Kinesiocenter Bomba ja Kinesiocenter Kuntoilukeskus, josta löytyy myös täysin varusteltu kuntosali ryhmäliikuntatiloineen. 

Kantavana ajatuksenamme on, että asiakas saa kaikki kuntoutumiseensa tarvitsemansa yhdestä ja samasta paikasta. Olipa sitten kyseessä esimerkiksi fysioterapia, hieronta, allaskuntoutus, apuvälineet tai yksilölliset tukipohjalliset. Kokemuksen tuomalla varmuudella voimmekin sanoa puolileikkisästi: "Mitä meiltä ei löydy, sitä ei tarvita".

Kinesiocenter Bomba

Break Sokos Hotel Bomban kylpylän yhteydessä sijaitseva toimipisteemme on toiminut jo vuodesta 1998. 

Kylpyläremontin ajaksi Kinesiocenterin toiminta on keskitetty Kuntoilukeskuksen toimipisteeseen. Avaamme uusitun Kinesiocenter Bomban kesäkuussa 2017.

Kinesiocenter Kuntoilukeskus

Nurmeksen keskustassa, torin aukion laidalla, sijaitseva toimipisteemme tarjoaa monipuolisten hoitopalveluiden lisäksi asiakkaillemme myös täysinvarustellun ajanmukaisen kuntosalin ja ryhmäliikuntapalvelut.

KuntoShop

Kuntoa, terveyttä ja hyvää oloa

Kuntoilukeskuksen KuntoShop on asiakaspalvelumme ja terveyskauppamme, josta voi varata hoitoja, ostaa kuntosalipalveluita ja pienryhmäliikuntakertoja sekä tuotteita terveyden ja hyvinvoinnin tueksi.

Aukioloajat

  • Maanantai klo 10-17
  • Tiistai klo 12-20
  • Keskiviikko klo 12-20
  • Torstai klo 12-20
  • Perjantai klo 10-17

Yhteystiedot

Kauppatori 1, 75500 Nurmes
p. 010 574 8430
asiakaspalvelu@kinesiocenter.com