Toimipisteet


TERVEYDENHUOLLON PALVELUA JO VUODESTA 1998 LÄHTIEN

Fysio-MM Oy on vuonna 1998 perustettu perheyritys, joka tarjoaa laajan valikoiman erityisosaamista ja palveluita saman katon alta. Nurmeksessa tarjoamme palveluitamme kahdella eri konseptilla kahdessa toimipisteessä. 

 1. Kinesiocenter on keskittynyt tuottamaan monipuolisia fysioterapiaa, kuntoutusta sekä työhyvinvointi- ja liikuntapalveluita kahdessa eri toimipisteessä. Kinesiocenter Kuntoilukeskus Nurmeksen keskustassa ja Kinesiocenter Bomba yrityksemme toisen toimipisteemme Glimmer Bomban tiloissa Break Sokos Hotel Bomba kylpylän yhteydessä.
 2. Glimmer Bomba on keskittynyt tuottamaan korkeatasoisia kauneuden- ja hyvän olon hoitopalveluita.

Kantavana ajatuksenamme on, että asiakas saa kaiken tarvitsemansa yhdestä ja samasta paikasta. Olipa sitten kyseessä esimerkiksi fysioterapia, hieronta, kosmetologin tai jalkahoitajan palvelut, allaskuntoutus, apuvälineet, yksilölliset tukipohjalliset tai personal trainerin palvelut, kuten yksilölliset harjoitusohjelmat tai ravitsemusohjaus. Kokemuksen tuomalla varmuudella voimmekin sanoa puolileikkisästi: "Mitä meiltä ei löydy, sitä ei tarvita".

 

Tuloksia nopeasti

Kehittämämme Kinesiocenter-konsepti perustuu vuosien saatossa toimiviksi havaittuihin tieteellisesti tutkittuihin menetelmiin ja metodeihin. Siinä hyödynnetään nykyaikaista kuntoutusteknologiaa ja manuaalisia menetelmiä optimaalisesti. Hoitoprosessi on asiakkaan ja terapeutin yhteistyötä, jossa molemmilla osapuolilla on oma tärkeä roolinsa optimaalisen hoitotuloksen saavuttamiseksi.

Kokemuksemme mukaan tuloksellisen kuntoutuksen edellytys on, että asiakkaalle annetaan työkalut kuntoutumiseensa sekä jatkoa varten terveytensä edistämiseen ja ylläpitämiseen. Kuntoutusprosessin aikana asiakas opetetaan ymmärtämään vaivansa perusteet ja käyttäymismalli. Näin hän sisäistää miksi hänen vaivansa reagoi, kuten reagoi. Mikä pahentaa ja miten vaivaa saa helpotettua. Tilastojen mukaan esimerkiksi selkäkivuista kärsivillä ihmisillä selkävaiva pyrkii uusiutumaan noin 80% tapauksista jollain aikajaksolla. Kuntoutusprosessimme läpikäyneet asiakkaat osaavat jatkossa reagoida ongelman ensioireisiin jo ennen ennen, kuin se pääsee riistäytymään käsisistä.

Mielestämme fysioterapeutti ei ole parantaja, joka yksipuolisesti parantaa ihmisen vaivoistaan. Voisi sanoa, että Kinesiocenter-fysioterapeutti on valmentaja, joka valmentaa asiakkaan terveeksi.


Enemmän vastinetta rahoillesi

Yhdessä ammattitaitoisen ja osaavan moniammatillisen henkilökuntamme avulla parhaat mahdolliset tulokset.

Monipuolisten palveluittemme ja viimeisimmän tietotaitomme ansiosta saavutamme vaivojen ja ongelmien hoidossa merkittävät tulokset keskimäärin 4-6 hoitokerran kuluessa. Kinesiocenterin asiakkaat saavat rahoilleen enemmän vastinetta. Hoitojaksoon kuuluu aina:

 • Nopea pääsy hoitoon (lupaamme järjestää fysioterapian tai hieronnan hoitoajan keskimäärin 3 arkipäivän sisällä yhteydenotosta)
 • Kaikki tarvittavat fysikaaliset hoidot (manuaaliset ja laitehoidot)
 • Kinesiocenter Kuntoilukeskuksella kuntoutusjaksoon kuuluu kuntosalin vapaa käyttö kuntoutusjakson ajan Nurmeksen Kuntoilukeskuksessa (avainkortti Nurmeksen Kuntoilukeskukselle käyttöön kuntoutusjakson ajaksi veloituksetta).
 • Kinesiocenter Bomballa kuntoutusjaksoon kuuluvat allasharjoittelut ilman erillismaksua
 • Bomban Kylpylän kuntosalin käyttö sisältyy hintaan fysioterapiakerran aikana, kun fysioterapeutin kanssa salissa.
 • Henkilökohtainen harjoitusohjelma
 • Moniammatillista tiimityötä asiakkaan parhaaksi:
  • Fysioterapeutti
  • Urheilufysioterapeutti
  • Työfysioterapeutti
  • Koulutettu hieroja
  • Lymfaterapeutti
  • Personal Trainer
  • Kuntosalivalmentaja

TOIMIPISTEET

Glimmer Bomba

Kinesiocenter Kuntoilukeskus

Kinesiocenter Bomba