LPG Endermologie

LUONNOLLISEN KAUNEUDEN EDELLÄKÄVIJÄ

Esteettiset hoidot vartalolle

LIPOMASSAGE on hoikistavaa solustimulaatiota.

Se vähentää paikallisia rasvakertymiä, joihin liikunnalla ja ruokavaliolla ei ole pystytty vaikuttamaan. Jo kuuden 35 minuutin käsittelyn jälkeen näet muutoksia vartalossasi. Voit pienentää rasvakertymiä haluamiltasi alueilta!

LIPOMASSAGE on 100% luonnollinen hoitomuoto. LPG ROLL (patentoitu) tekniikka aktivoi tehokkaasti biologisen vasteen kehossa, joka saa aikaan rasvakudoksen vähentymisen ja se stimuloi myös kollageenin ja elastiinin tuotantoa.

Lisätietoa LPG Lipomassage -menetelmästä ja sen eri mahdollisuuksista.

Esteettiset hoidot kasvoille ja iholle

LPG Systemsin kehittämä ENDERMOLIFT on solustimulaatio ikääntymisen merkkejä vastaan.

Käsittelyt suoritetaan uudella Mobilift tai CELLU M6 -hoitolaitteilla. Hoito on 100% luonnollinen ja ikääntymisen merkkejä vastaan taisteleva tekniikka uudistaa ihoa sisältä käsin vähentäen ikääntymisen merkkejä ihossa. LPG LIFT-teknologia tuottaa mikrovärähtelyä ihoon stimuloiden soluja syvällä ihossa, aktivoiden niitä luonnollisesti.

ENDERMOLIFT tarjoaa hoitotuloksia välittömästi, hoidon jälkeen iho hehkuu ja lifting vaikutus näkyy heti. Jokainen hoitokerta lisää tuloksia, madaltaa juonteita, muotoilee uudelleen kasvonpiirteitä ja kirkastaa ihoa.

Lisätietoa LPG Endermolift -menetelmästä ja sen eri mahdollisuuksista.

OTA YHTEYTTÄ

Asiakaspalvelumme on avoinna maanantaista perjantaihin klo 8-17. Viikonloppuisin suljettu.

Vastaamme viestiisi mahdollisimman pian.