Sisäpyöräily

SISÄPYÖRÄILY

Polta rasvaa tehokkaasti

Sisäpyöräily nostaa kuntosi huippuun hetkessä! Tehokas sisäpyöräily saa hien pintaan ja rasvan palamaan erittäin tehokkaasi. Laji sopii myös runsaasta ylipainosta kärsiville, sillä spinning on nivelille hellä urheilumuoto.

Sisäpyöräily antaa huimasti energiaa, sillä 45 minuutin harjoituksessa hiki ja endorfiini virtaavat, jolloin liikunnan jälkeinen hyvä olo on taattu. Harjoitusta siivittää reipas musiikki. Sisäpyöräilyssä tempo vaihtelee musiikin mukaan, ja rankat sekä kevyemmät osuudet vaihtelevat.

Sisäpyöräily -ryhmään mahtuu mukaan maksimissaan 15 osallistujaa, eikä tunnille ole vähimmäisosallistujamäärää eli tunti toteutuu aina. Tunnilla on hyvä olla paksupohjaiset sisäkengät, hikipyyhe ja juomapullo.

Sopii myös aloittelijoille

Sisäpyöräily tunnit sopivat erinomaisesti myös aloittelijoille. Monet luulevat, että sisäpyöräily on niin rankkaa, että vain hyväkuntoiset pärjäävät. Tämä ei pidä lainkaan paikkaansa. Pyörän vastusta säätämällä jokainen voi itse vaikuttaa tunnin rankkuuteen. Kuuntele kehoasi ja sisäpyöräile omien tuntemustesi mukaan.

Kehittää kestävyyskuntoa

Sisäpyöräily kehittää erityisesti kestävyyskuntoa. Harjoitus antaa keuhkoille reippaasti työtä ja vahvistaa alaraajojen lihaksistoa. Tunnilla hapenottokykysi kasvaa ja rasva-aineenvaihduntasi kiihtyy. Myös vauhtikestävyys sekä lihaskestävyys paranevat. Sisäpyöräily on ylivoimainen laji kalorien polttajana. Sisäpyöräily kiinteyttää koko vartaloa, mutta muokkaa erityisen tehokkaasti jalkoja ja vatsalihaksia. Harjoittelussa on tärkeää pitää niin sanottu korsetti tiukkana, jotta keskivartalo pysyy hallinnassa. Kun vatsa on tiukkana, ei yläselän ja hartioiden lihakset jännity.

Sisäpyöräilyyn jää koukkuun!

Monet sisäpyöräilyn aloittaneet sanovat jääneensä koukkuun. Laji on niin hauska, kehittävä ja tehokas, että tunnille haluaa palata uudelleen ja uudelleen. Kunto kohoaa silmissä ja olo on mitä mahtavin sisäpyöräily tunnin jälkeen! Tule sinäkin kokeilemaan.

OTA YHTEYTTÄ

Asiakaspalvelumme on avoinna maanantaista perjantaihin klo 8-17. Viikonloppuisin suljettu.

Vastaamme viestiisi mahdollisimman pian.