MFC Painopallo

MFC PAINOPALLO

MFC PAINOPALLO – VAUHDIKAS JA MONIPUOLINEN HARJOITUSMUOTO

TEHOKAS JA KOKONAISVALTAINEN

MFC Painopalloharjoittelun filosofian ydin on sen monipuolisuus. Koko lihaksisto vahvistuu kehon kontrollin lisääntyessä. Aloitat aluksi yksinkertaiselta tuntuvia harjoitteita hiljalleen niiden vaativuutta lisäten. Lyhyenkin treenamisen jälkeen liikkuvuutesi ja käsityksesi mahdollisuuksistasi ovat muuttuneet. MFC Painopalloharjoittelu on todellinen aerobisen liikunnan harjoitusmuoto.

Ammattilaiset tuotekehittäjinä

MFC Painopalloharjoitteet on eri lajien ammattiurheilijoiden ja liikunta-asiantuntijoiden kehittämiä. Tehokkaat ja moniulotteiset harjoitusliikkeet aktivoivat yhtä aikaa eri lihasryhmiä ja niveliä.

Vaikutteita kamppailulajeista

Monipuolinen painopalloharjoittelu on otettu useissa lajeissa pysyväksi osaksi kamppailulajien oheisharjoittelua. Painopalloilla parannetaan kehon liikkuvuutta ja kestävää voimaa sekä räjähtävää nopeutta.

(Lähde: www.mfc.fi)


SAMA HARJOITTELU VASTA-ALKAJILLE JA KOKENEILLE KUNTOILIJOILLE

SOVELTUU KAIKILLE IKÄÄN JA KUNTOON KATSOMATTA

Toiminnalliset harjoitteet sopivat miehille ja naisille ikään, kehotyyppiin tai kuntotasoon katsomatta. MFC Painopalloharjoittelu on liikkumisesta ja hyvinvoinnista kinnostuneiden ihmisten harjoitusmuoto. Painon pudotus nostaa henkistä hyvinvointia kehon voimaantuessa.

Uusiutuvaa energiaa yhdessä yhdessätreenamisesta

MFC Painopallonharjoittelun äly on sen yksinkertaisuudessa. Harjoitteet on helposti omaksuttavia yksilö- ja pariharjoitteita. Yhdessätreenaminen tekee liikunnasta myönteisen ja motivaatiota lisäävän elämäntavan. Yhteisöllisyys kannustaa liikkeiden suorittamisen puhtautta viimeiseen toistoon asti.

Kuntotasosi on harjoittelun tärkein kriteeri 

Harjoitteet on suunniteltu soveltumaan aloitteleville kuntoilijoille yleiskunnon kohentamiseen sekä kokeneille liikkujille, jotka haastavat itsensä maksimaalisten tulosten saavuttamiseksi.

MFC Painopalloharjoitteet hyödyntävät kehon omaa painoa. Rasitusvastusta muutetaan vaihtamalla painopalloa kevyestä raskaampaan. Pallojen painot vaihtelevat 2-6 kg.

(Lähde: www.mfc.fi)

 

OTA YHTEYTTÄ

Asiakaspalvelumme on avoinna maanantaista perjantaihin klo 8-17. Viikonloppuisin suljettu.

Vastaamme viestiisi mahdollisimman pian.