LPG Medical

ENDERMOTHERAPY

Terapeuttiset hoidot pehmytkudoksille

Endermotherapie-hoidot jaetaan kahteen pääryhmään: Esteettisen lääketieteen hoidot ja terveys/terapeuttiset hoidot.

Esteettisen lääketieteen hoidot

Jatkuvasti kasvavat markkinat pakottavat esteettisen lääketiteen kehittymään nopeasti. Tekniikat kehittyvät koko ajan ja asiakkaat etsivät ensiluokkaisia, vähemmän invasiivisia hoitoja ja luonnollisempia hoitotuloksia. Kuluttajat eivät enää halua nuorekasta ilmettä hinnalla millä hyvänsä, joten esteettinen lääketiede yhdistää parhaat tieteellisesti todistetut tekniikat tarjotakseen naisille ja miehille arvokkaan ikääntymisen.

Viimeiset 25 vuotta LPG SYSTEMS on tarjonnut lääketiteteen spesialisteille 100 % luonnollista, ei agressiivista solustimulaatiotekniikkaa. Nämä eivät ainostaan hienosäädä invasiivisten hoitojen tuloksia (hoitavat myös alueita joita on vaikea käsitellä) vaan myös vähentävät negatiivisia sivuvaikutuksia.


Terveys/terapeuttiset hoidot

Lisääntyneiden hienostuneiden hoitojen myötä, aikaisemmat diagnoosit, nopeammat hoidot jotka sulautuvat yhteen saumattomasti luonnollisen terveyden ja hyvänolon kanssa.... Tämä on fysioterapiaa tänäpäivänä.


Yli 25 vuotta, LPG SYSTEMSn ainutlaatuinen, patentoitu tekniikka on ollut osana fysioterapeuttien päivittäistä toimintaa. Nämä fysioterapeutit, jotka uskovat parantaviin manuaalisiin tekniikoihin korkealaatuisten työvälineiden avulla, ovat experttejä pehmyt kudoksen, fascian ja lihasten sekä nivelten hoidossa.

Lisätietoa LPG Endermotherapie -menetelmästä ja sen eri mahdollisuuksista.

OTA YHTEYTTÄ

Asiakaspalvelumme on avoinna maanantaista perjantaihin klo 8-17. Viikonloppuisin suljettu.

Vastaamme viestiisi mahdollisimman pian.