Länsimainen akupunktio

LÄNSIMAINEN AKUPUNKTIO

Akupunktiolla apua kivunhoitoon

Länsimainen akupunktio keskittyy tuki- ja liikuntaelinten kiputilojen hoitoon. Niskavaivat, raajakiputilat, selkäongelmat ja lukemattomat muut kipuoireet lievittyvät ammattilaisen hoidossa.

Akupunktiota voidaan antaa yksittäisenä hoitona, mutta usein akupunktioon perehtyneet fysioterapeutit käyttävät akupunktiota yhdistettynä muuhun fysioterapiaan.

Länsimainen akupunktio edellyttää lääkärin tekemää lääketieteellistä diagnoosia. Akupunktion vaikuttavuus perustuu elimistön kipuvälittäjäaineiden tuoton aktivoimiseen sekä hermoston rauhoittamiseen. Akupunktiossa aktivoidaan kehon oma paranemisprosessi ja asiakas voi palata kivuttomana ja rentoutuneen normaaliin elämäänsä. Kun kipua on saatu hoidettua, myös aktiiviseen fysioterapiaan palaaminen onnistuu nopeammin. Noin 70-80% asiakkaista saa avun akupunktiosta.

Akupunktiota suositellaan otettavaksi hoitosarjana, sillä reagoiminen hoitoon on yksilöllistä. Nyrkkisääntö on, että 1-3 hoitokerran jälkeen asiakas saa hoidosta vasteen, mutta ellei viidessä kerran jälkeen ole mitään vaikutusta. Ei oireiden lievittymistä, saati sitten pahentumista, ei tämä hoitomenetelmä asiakkaalle toimi.

OTA YHTEYTTÄ

Asiakaspalvelumme on avoinna maanantaista perjantaihin klo 8-17. Viikonloppuisin suljettu.

Vastaamme viestiisi mahdollisimman pian.