Kuntosali-Circuit

KUNTOSALI-CIRCUIT

Miksi treenaisit yksin?

Kuntosali-Circuit on kuntosalilla tapahtuvaa ohjattua kiertoharjoittelua, joka kehittää aerobista kuntoa ja lihaskestävyyttä.

Harjoittelu tapahtuu pääasiassa kuntosalilaitteilla, joiden turvalliseen käyttöön ohjaaja opastaa aina ennen harjoittelun alkua. Tunnin kestävän ohjatun treenin aikana käydään tehokkaasti läpi kaikki lihasryhmät. Liikkeet kohdistuvat eripuolille kehoa ja saat treenattua yhdellä circuit-tunnilla koko kehon kerralla läpi. Kiertoharjoitteluun voivat osallistua aloittelijat sekä kovakuntoiset, sillä harjoittelun tehon voi itse säätää kunnolle sopivaksi.


Kuntoilukeskuksen Kuntosali-Circuit -ryhmään mahtuu mukaan maksimissaan 15 osallistujaa, eikä tunnille ole vähimmäisosallistujamäärää eli tunti toteutuu aina. Tunnilla on hyvä olla sisäkengät, hikipyyhe ja juomapullo.

Kinesiocenter Bomban Kuntosali-Circuit -ryhmä toteutetaan vain tilauksesta. Mukaan mahtuu maksimissaan 15 osallistujaa, eikä tunnille ole vähimmäisosallistujamäärää eli tunti toteutuu aina. Tunnilla on hyvä olla sisäkengät, hikipyyhe ja juomapullo.

OTA YHTEYTTÄ

Asiakaspalvelumme on avoinna maanantaista perjantaihin klo 8-17. Viikonloppuisin suljettu.

Vastaamme viestiisi mahdollisimman pian.