Kroppa kuntoon kaverin kanssa

KESÄKSI KUNTOON


Kroppa kuntoon kaverin kanssa -ryhmävalmennus on pareille ja kaveruksille suunnattu 2 kk valmennuskokonaisuus. Kaiken ikäisille ja kuntoisille sopiva valmennus on tarkoitettu erityisesti pariskunnille, mutta mukaan voi liittyä myös kaverukset.

Valmennuspaketin vetävät personal trainerit Joona ja Mika Mustonen. He ovat myös terveydenhuollon ammattilaisia, fysioterapeutteja, joiden tietotaidon ja kokemusten perusteella tämä valmennus on kehitetty. Lähtökohtana ovat parit tai kaverukset, jotka haluavat kesään mennessä päästä parempaan fyysiseen kuntoon ja saavuttaa kiinteämmän ja lihaksikkaamman vartalon. Usein tavoitteet saavutetaan paremmin, kun matkalla on tukena kaveri jolla on myös omat tavoitteet saavutettavana.   

Valmennuksen sisältö

  1. Kesto 2 kk (3.4.-5.6.2017). Ryhmätreenit perjantaisin klo 17.00-18.00 Nurmeksen Kuntoilukeskuksella.
  2. 10 kpl 60-75 minuutin ryhmätreenejä
  3. 6 kpl tietoiskuja, jotka antavat harjoittelua ja tavoitteiden saavuttamista auttavaa tietoa. Aiheina mm. lihaskunnon merkitys, lihaskunnon harjoittaminen, aerobisen kunnon harjoittaminen, kuntoilijan ravitsemus.
  4. 2 kuukauden kuntosalikortti. Kuntosalin vapaa käyttö ma-su klo 05.00-24.00.
  5. Kuntosaliohjelma Sportyplanner-portaalin kautta. Kuntosaliohjelma sisältää kirjallisten ohjeiden lisäksi harjoitusliikkeiden tekniikkavideot. 
  6. Nettivalmennus Sportyplanner-portaalin kautta. Nettivalmennus sisältää viikkotehtäviä, bonus-treenejä, harjoituspäiväkirjan, ravinto-ohjausta ja vinkkejä.
  7. Yksilöllisesti määritetyn ravinto-ohjelman, joka optimoi kasvuhormoonin tuotantoa ja tehostaa rasva-aineenvaihduntaa. Ohjelma laaditaan yksilöllisesti kehonkoostumusmittauksen perusteella.
  8. 2 kpl kehonkoostumusmittauksia (valmennuksen alussa ja lopussa). Mitataan paino, rasva%, lihas-luusto%, BMI ja vyötärön ympärys. Suositeltavaa (ei pakollinen) on valokuvan ottaminen valmennuksen alussa ja lopussa harjoittelun tulosten vertailemisen tueksi. 
  9. 2 kpl kuntotestejä (valmennuksen alussa ja lopussa). Mitataan tärkeimpien lihasryhmien suorituskyky harjoittelun tulosten vertailemiseksi.


VALMENNUKSEN HINTA:

250€/ hlö


BONUS! 

Osallistujat saavat kaupan päälle Tie tuloksiin - Kovakantinen kunto-ohjaajasi -kirjan (arvo 20,00 €)

Tie tuloksiin -kirja etenee personal training -asiakassuhteen lailla tavoitteen asettamisesta kohti sen saavuttamista. Se antaa eväät tulokselliseen kuntoiluun ja sitä tukevaan ravitsemukseen harjoittelit sitten omatoimisesti tai oman personal trainerin tukemana. Tämä kovakantinen kunto-opas toimii ohjaajanasi tiellä tuloksiin! Erinomainen starttipaketti oman kuntoiluprojektin aloittamiseen, olipa lähtötasosi vasta-alkaja tai aktiiviliikkuja - soveltuu hyvin myös apuvälineeksi ja ideapankiksi kunto-ohjaajalle.


Powered by:

         

OTA YHTEYTTÄ

Asiakaspalvelumme on avoinna maanantaista perjantaihin klo 8-17. Viikonloppuisin suljettu.

Vastaamme viestiisi mahdollisimman pian.