AJANVARAUS 24/7

Varaa hoidot ja ilmoittaudu ryhmäliikuntoihin

KINESIOCENTER KUNTOILUKESKUS

Monipuolinen kuntosali painoharjoitteluun, terveysliikuntaan ja kuntoutukseen.

Kinesiocenter Kuntoilukeskus on kaiken ikäisille ja kuntoisille sopiva täyden palvelun kuntoilupaikka. Ajanmukaisen ja monipuolisen kuntosalin lisäksi tarjolla on ryhmäliikuntapalveluita kaiken kuntoisille. Personal Trainer -palvelumme auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi optimaalisesti. Sportyplanner-ohjelmalla tehtävät yksilölliset kuntosali- ja harjoitusohjelmat tekniikkavideoineen mahdollistavat turvallisen ja tavoitteellisen harjoittelun.

Salilla on myös vapaita painoja, kahvakuulat, jumppapallot, Staby, Gymstick, venyttelylaitteet sekä puolapuut. Monipuolisesta valikoimastamme löytyvät myös Huber SpineForce -kinesteettiset harjoituslaitteet, PowerPlate, Matrix Climb Mill -porraskone (ensimmäisenä koko Itä-Suomessa), 45 asteen jalkaprässi sekä täysin varusteltu CrossTraining-sali toiminnalliseen harjoitteluun. Ryhmäliikuntatarjonnasta löytyvät ohjatut ryhmät sekä uutuutena MFC Virtual ja MFC Live -treenit.

Kuntosaliohjaajan palvelut on käytettävissä viitenä päivänä viikossa. Harjoitusohjelmien laatiminen ja päivitys ovat maksullista, koska laadimme ne aina yksilöllisesti asiakkaan tarpeita vastaamaan. Vuosi- ja puolivuosisopimuksen hintaan ohjelmien päivitykset sisältyvät. Personal Trainer on käytettävissä ajanvarauksella. Tarvittaessa myös fysioterapeutin palvelut käytettävissä ohjauksessa ja harjoitusohjelmien laadinnassa.


Palvelukokonaisuuteemme kuuluvat muun muassa:

  • Monipuolinen kuntosali terveysliikuntaan ja kuntoutukseen
  • Täysin varusteltu CrossTraining-sali toiminnalliseen harjoitteluun
  • Ohjatut liikuntaryhmät - pumppi, sisäpyöräily, CrossTraining ja kehonhuolto
  • joustotatami kamppailulajeille ja ryhmien käyttöön
  • Solarium
  • Fysioterapia ja hieronta
  • Kuntosaliohjaaja
  • Personal Trainer

Palvelut
Kinesiocenter Kuntoilukeskuksella

Kinesiocenter Kuntoilukeskus tarjoaa monipuolisia hoitopalveluita. Olemme keskittäneet yrityksemme fysioterapia- ja kuntoutustoiminnot suurelta osin Kuntoilukeskuksen toimipisteeseemme, koska kuntosalilla tapahtuva harjoittelu näyttelee isoa roolia kuntoutuskonseptissamme. 


KuntoShop

Kuntoa, terveyttä ja hyvää oloa

Kuntoilukeskuksen KuntoShop on asiakaspalvelumme ja terveyskauppamme, josta voi varata hoitoja, ostaa kuntosalipalveluita ja pienryhmäliikuntakertoja sekä tuotteita terveyden ja hyvinvoinnin tueksi.

Aukioloajat kesällä

  • Maanantai-torsta klo 10-17
  • Perjantai klo 10-15

Yhteystiedot

Kauppatori 1, 75500 Nurmes
p. 010 574 8430
asiakaspalvelu@kinesiocenter.com

AJANKOHTAISTA