Könsikkäät

Olevat ja Tulevat KÖNSIKKÄÄT

 

Kesäksi kuntoon

Olevat ja Tulevat KÖNSIKKÄÄT -ryhmävalmennus on miehille suunnattu kolmen kuukauden valmennuskokonaisuus. Valmennuspaketin vetävät persona trainerit Joona ja Mika Mustonen. He ovat myös terveydenhuollon ammattilaisia, fysioterapeutteja, joiden tietotaidon ja kokemusten perusteella tämä valmennus on kehitetty miehille, jotka haluavat kesään mennessä päästä parempaan fyysiseen kuntoon ja saavuttaa kiinteämmän ja lihaksikkaamman vartalon. 

"Olevat ja Tulevat KÖNSIKKÄÄT" -valmennus sopii kaiken ikäisille ja kuntoisille.

Valmennuksen sisältö

  1. Kesto 3 kk (3.3.-19-5.2017). Ryhmätreenit perjantaisin klo 17.00-18.00 Nurmeksen Kuntoilukeskuksella.
  2. 12 kpl 60-75 minuutin ryhmätreenejä
  3. 6 kpl tietoiskuja, jotka antavat harjoittelua ja tavoitteiden saavuttamista auttavaa tietoa. Aiheina mm. lihaskunnon merkitys, lihaskunnon harjoittaminen, aerobisen kunnon harjoittaminen, kuntoilijan ravitsemus.
  4. 3 kuukauden kuntosalikortti. Kuntosalin vapaa käyttö ma-su klo 05.00-24.00.
  5. Kuntosaliohjelma Sportyplanner-portaalin kautta. Kuntosaliohjelma sisältää kirjallisten ohjeiden lisäksi harjoitusliikkeiden tekniikkavideot. 
  6. Nettivalmennus Sportyplanner-portaalin kautta. Nettivalmennus sisältää viikkotehtäviä, bonus-treenejä, harjoituspäiväkirjan, ravinto-ohjausta ja vinkkejä.
  7. 3 kuukauden ravinto-ohjelman, joka optimoi kasvuhormoonin tuotantoa ja tehostaa rasva-aineenvaihduntaa. Ohjelma laaditaan yksilöllisesti kehonkoostumusmittauksen perusteella.
  8. 2 kpl kehonkoostumusmittauksia (valmennuksen alussa ja lopussa). Mitataan paino, rasva%, lihas-luusto%, BMI ja vyötärön ympärys. Suositeltavaa (ei pakollinen) on valokuvan ottaminen valmennuksen alussa ja lopussa harjoittelun tulosten vertailemisen tueksi. 
  9. 2 kpl kuntotestejä (valmennuksen alussa ja lopussa). Mitataan tärkeimpien lihasryhmien suorituskyky harjoittelun tulosten vertailemiseksi.
 

OTA YHTEYTTÄ

Asiakaspalvelumme on avoinna maanantaista perjantaihin klo 8-17. Viikonloppuisin suljettu.

Vastaamme viestiisi mahdollisimman pian.