Hivamat - Syvävärähtelyterapia

HIVAMAT -SYVÄVÄRÄHTELYTERAPIA

Syvälle ulottuva vaikutus

HIVAMAT DEEP OSCILLATION® on syvälle ulottuvaa koneellista sivelyhierontaa, joka elvyttää pintaverenkiertoa ja imunesteiden virtausta sekä vähentää turvotusta.

Hoito perustuu elektrostaattisiin impulsseihin jotka tuottavat hellävaraisen syvävärähtelyn kudoksessa. Syvävärähtely vaikuttaa sekoittamalla kipua ja tulehduksia aiheuttavia aineita soluvälitilaan. Sillä on suora vaikutus aineenvaihduntaan, lihasrentoutukseen ja tulehduksen vähentämiseen. Turvotukset vähenevät ja kipu lievittyy. Kudoksen palautuminen terveeseen tilaan nopeutuu.

Paljon tehokkaita hoitoindikaatioita: lihasten rentoutus ja palautuminen, vammat, venähdykset, tulehdukset, turvotus, haavat, ihonhoito jne.

Miellyttävä ja hellävarainen hoito toteutetaan siten että hoidettava pitää pientä kontaktielektrodia kädessään. HIVAMAT DEEP OSCILLATION® vaikutus syntyy hoitajan pitelemän hoitopään tai hoitajan hoitokäsineiden alla. Niitä liikutellaan pyörivällä,kevyellä liikkeellä hoidettavan kudosalueen päällä. Vaikutus ulottuu syvälle kudokseen. Hoito tuntuu rauhoittavalta ja rentouttavalta. HIVAMAT DEEP OSCILLATION®-terapialla hoidetaan mm. urheiluvammoja,turvotusta, lihaskipuja ja-kireyksiä,nivelrikkoa,ruhjeita jne. Sitä käytetään huippu-urheilussa (mm.Bayern Munchen), sairaaloissa ja hoitoloissa.

OTA YHTEYTTÄ

Asiakaspalvelumme on avoinna maanantaista perjantaihin klo 8-17. Viikonloppuisin suljettu.

Vastaamme viestiisi mahdollisimman pian.