Harjoitusohjelmat

HARJOITUSOHJELMAT

Harjoittelun kivijalka on suunnitelmallisuus

Kuntosaliharjoittelu tai harjoittelu ylipäätänsä ilman ohjelmaa on kuin suunnistaminen ilman karttaa. Tiedät minne haluat päästä, mutta et tiedä mikä olisi optimaalisin reitti.

Yleisin syy kuntosaliharjoittelun lopettamiseen on ettei tule tuloksia. Ei ole aivan sama mitä salilla tehdään. Jos toteutus ei ole kunnossa, ei tule tuloksia. Päin vastoin saatetaan jopa aiheuttaa itselle haittaa. Jos harjoitellaan liian harvoin tai liian pienillä painoilla, ei tule tuloksia. Jos harjoitellaan liian usein tai liian isoilla painoilla, voidaan vahingoittaa itseämme. Harjoittelussa pitää huomioida mitkä liikkeet sopivat tavoitteen saamiseksi parhaiten. Millaisella kuormituksella, miten pitkillä sarjoilla ja montako kertaa viikossa harjoitellaan.

Kuntosaliohjaajamme, personal trainerimme ja fysioterapeuttimme suunnittelevat sinulle optimaalisen harjoitusohjelman Sportyplanner-portaalin avulla. Aina yksilöllisesti ja sinun tarpeesi huomioiden. Saat ohjelman kirjallisena kuvin ja tekstiohjein varustettuna sekä sähköisenä sähköpostiisi, jolloin myös liikkeiden tekniikkavideot ovat käytössäsi. Näin sinulla on harjoitusohjelma vaikkapa älykännykässäsi ja voit tarkistaa liikkeiden oikean suoritustekniikan vaikka emme olisikaan juuri silloin käytettävissä.

Powered by:

OTA YHTEYTTÄ

Asiakaspalvelumme on avoinna maanantaista perjantaihin klo 8-17. Viikonloppuisin suljettu.

Vastaamme viestiisi mahdollisimman pian.